vineri, 2 noiembrie 2012

ANUNŢ – susţineţi tipărirea cărţii Învăţături buddhiste Jodo Shinshu
Dacă doriţi să susţineţi publicarea în limba română a cărţii  ÎNVĂŢĂTURI BUDDHISTE JODOSHINSHU, trimiteţi donaţia dv la acest link. Exemplarele vor fi distribuite gratuit; nici o copie nu va fi folosită pentru vânzare.

Suma minimă pentru începerea tipăririi este de 400 euro. Un anunţ va fi postat aici când aceasta va fi atinsă.

Cei care doresc să doneze sunt rugaţi să menţioneze „distribuţie gratuită Învăţături buddhiste Jodo Shinshu” pentru ca donaţia lor să fie folosită exclusiv pentru acest scop.

Numele donatorilor vor fi menţionate pe ultima pagină, indiferent de suma oferită.
Vă mulţumesc.

PS: ediţia gratuită online a acestei cărţi poate fi downloadată de aici 

Niciun comentariu:

Cărţi prin poştă (distributie persoane private si biblioteci)

1. Toti cei care doresc sa primeasca acasa, pliante, carti, reviste, cd-uri si alte materiale informative pe care Amidaji şi Tariki Dojo Bucureşti le distribuie gratuit, pot trimite prin e-mail (josho_adrian@yahoo.com) adresa lor postala cu mentiunea "distributie gratuita".
Noi carti va vor fi trimise automat la fiecare noua aparitie editoriala, la adresa indicata de dumneavoastra, pana cand ma veti anunta ca nu mai doriti sa le primiti. Este o ocazie unica de a studia invatatura traditiei noastre, fara nici o cheltuiala din partea dv. Taxele postale sunt suportate de centrele mai sus amintite și de colaboratorii acestora, insa orice donatie este binevenita.

2. De asemenea, caut voluntari pentru intermediere donatii catre bibliotecile din tara. Daca doriti sa ma ajutati in efortul meu de a dona carti buddhiste tuturor bibliotecilor publice, contactati-ma pe adresa de mai sus. Nu este greu, trebuie doar sa faceti un drum pana la biblioteca din orasul vostru si sa lasati acolo niste exemplare trimise de mine.

Iata cateva din titlurile noastre in limba romana:

- ÎNVĂŢĂTURI BUDDHISTE JODO SHINSHU, de Josho Adrian Cirlea
- CALEA ACCEPTARII - COMENTARIU LA TANNISHO, de Josho Adrian Cirlea
- CELE 48 LEGĂMINTE ALE LUI BUDDHA AMIDA, de Josho Adrian Cirlea
- ADEVĂRATA ÎNVĂȚĂTURĂ DESPRE BUDDHA AMIDA ȘI TĂRÂMUL PUR, de Josho Adrian Cirlea


- TEXTE CLASICE precum Tannisho (Plangere impotriva abaterilor de la adevaratul shinjin), Mattosho (Scrisorile Maestrului Shinran), Gobunsho (Scrisorile Maestrului Rennyo), Mica Sutra despre Buddha Amida, rostita de Buddha Shakyamuni
- Hrana Bodhisattvasilor (texte buddhiste clasice despre abtinerea de la carne) de Shabkar Tsogdruk Rangdrol

Video Of Day

Persoane interesate