CĂRȚILE MELE - PREZENTARE ȘI LINKURI PENTRU DOWNLOAD GRATUIT

click aici pentru cărțile mele în engleză

Inainte de a citi oricare dintre aceste carti studiati cu atentie
 Cateva notiuni esentiale de buddhism Jodo Shinshu 

Recomandari pentru studiul buddhismului Jodo Shinshu 
(ordinea recomandata a citirii cartilor si articolelor mele)


Amida Dharma (NOU!)

Cartea aceasta (77 pagini) reprezintă esența învățăturii buddhiste Jodo Shinshu așa cum este ea predată la templul Amidaji și în organizația noastră internațională. Studiul ei este obligatoriu pentru orice adept iar dacă cineva nu o poate citi, atunci îi va fi citită de către preot sau unul dintre colegii de la templu.
Amida Dharma conține așadar, minimul de cunoștințe pe care trebuie să-l aibă un membru Amidaji.  

Click aici pentru a downloada cartea în format pdf

Credință și Nembutsu în buddhismul Jodo Shinshu 

Explicații detaliate (309 pagini) despre semnificația credinței și a rostirii Numelui lui Buddha Amida în buddhismul Jodo Shinshu.

Click aici pentru a downloada cartea gratuit în format pdf:

3) Contul meu pe Scribd.comCele patru contemplații profunde care îndreaptă mintea către Amida Dharma (NOU!)

Această carte vă oferă o explicație detaliată și contemplație profundă a celor patru învățături buddhiste fundamentale despre 1) importanța nașterii în trup uman, 2) impermanență și moarte, 3) karma - legea cauzei și efectului, 4) suferințele diverselor zone de existență samsarice în legătură cu salvarea necondiționată oferită de Buddha Amida. O carte argument de ce să urmați calea buddhistă Jodo Shinshu.

Click aici pentru a downloada cartea în format pdf:

1) Driveul meu google
2) Contul meu pe Academia.edu


Adevărata învățătură despre Buddha Amida și Tărâmul Său Pur

Dharma este medicamentul suprem oferit de Buddha, cel mai bun Doctor, iar când îl primim trebuie să avem atitudinea unor pacienți smeriți și recunoscători, a căror sănătate și salvare depinde în întregime de prescripția Doctorului și de administrarea corectă a medicamentului. Dacă suntem preoți și învățători nu putem fi delăsători în ceea ce privește salvarea ființelor din nașterile și morțile repetate, la fel cum un bun farmacist nu oferă otravă celor care vin la el să primească medicamentul prescris de doctorul lor.

Atât timp cât noi înșine nu suntem Doctori (Buddhași) nu avem autoritatea de a schimba Medicamentul (Dharma), rolul nostru fiind doar acela de a acționa asemenea bunului farmacist care oferă celorlalți exact ceea ce le-a prescris Doctorul (Buddha).  Amida Dharma nu este proprietatea noastră iar atunci când ne referim la ea trebuie să ne comportăm ca niște transmițători, nu ca și cum am fi creatorii acesteia. Exact asta încerc să fac în această carte - să arăt adevărata învățătură despre Buddha Amida și Tărâmul Său Pur, contracarând în același timp unele dintre cele mai răspândite viziuni greșite ale vremurilor noastre.

Click aici pentru a downloada cartea gratuit în format pdf:


Cele 48 legăminte ale lui Buddha Amida

În momentul în care Bodhisattva Dharmakara a devenit Buddha Amida, cele 48 de legăminte au început să fie metode efective pentru salvarea fiinţelor de pretutindeni. Această carte este o încercare personală de a le explica într-un mod simplu şi uşor de înţeles în speranţa că vor exista destui cititori care, înţelegându-le şi acceptându-le în credinţă, vor primi adevărata salvare din naştere şi moarte.

Click aici pentru a downloada cartea gratuit în format pdf:Calea acceptării - Comentariu la Tannisho
                 
Comentariile din această carte sunt o adaptare după explicaţiile mele asupra textului clascic Tannisho – plângere împotriva abaterilor de la adevăratul shinjin, oferite la Tariki Dojo Craiova, în zilele obişnuite de practică.

Click aici pentru a downloada cartea gratuit în format pdf:

Commentary on the Sutra on the Buddha of Infinite Life
Editie in limba emgleza. Va fi in curand tradusa in limba romana.

Click aici pentru a downloada cartea gratuit in format pdf:
Pagina Amidaji in limba engleza
Cei care doresc să primească acasă edițiile tipărite ale acestor cărți sunt rugați să trimită adresa lor postala cu mentiunea "distributie gratuita" la josho_adrian@yahoo.com 

Cei care doresc pot face o mică DONAȚIE (click aici) pentru a susține activitățile mele de preot și în mod special construcția templului Amidaji.


Namo Amida Bu
Mă refugiez în Buddha Amida
Slavă lui Buddha Amida 


Niciun comentariu:

Cărţi prin poştă (distributie persoane private si biblioteci)

1. Toti cei care doresc sa primeasca acasa, pliante, carti, reviste, cd-uri si alte materiale informative pe care Amidaji şi Tariki Dojo Bucureşti le distribuie gratuit, pot trimite prin e-mail (josho_adrian@yahoo.com) adresa lor postala cu mentiunea "distributie gratuita".
Noi carti va vor fi trimise automat la fiecare noua aparitie editoriala, la adresa indicata de dumneavoastra, pana cand ma veti anunta ca nu mai doriti sa le primiti. Este o ocazie unica de a studia invatatura traditiei noastre, fara nici o cheltuiala din partea dv. Taxele postale sunt suportate de centrele mai sus amintite și de colaboratorii acestora, insa orice donatie este binevenita.

2. De asemenea, caut voluntari pentru intermediere donatii catre bibliotecile din tara. Daca doriti sa ma ajutati in efortul meu de a dona carti buddhiste tuturor bibliotecilor publice, contactati-ma pe adresa de mai sus. Nu este greu, trebuie doar sa faceti un drum pana la biblioteca din orasul vostru si sa lasati acolo niste exemplare trimise de mine.

Iata cateva din titlurile noastre in limba romana:

- CREDINTA SI NEMBUTSU IN BUDDHISMUL JODO SHINSHU, de Josho Adrian Cirlea
- ADEVĂRATA ÎNVĂȚĂTURĂ DESPRE BUDDHA AMIDA ȘI TĂRÂMUL PUR, de Josho Adrian Cirlea
- CALEA ACCEPTARII - COMENTARIU LA TANNISHO, de Josho Adrian Cirlea
- CELE 48 LEGĂMINTE ALE LUI BUDDHA AMIDA, de Josho Adrian Cirlea


- TEXTE CLASICE precum Tannisho (Plangere impotriva abaterilor de la adevaratul shinjin), Mattosho (Scrisorile Maestrului Shinran), Gobunsho (Scrisorile Maestrului Rennyo), Mica Sutra despre Buddha Amida, rostita de Buddha Shakyamuni
- Hrana Bodhisattvasilor (texte buddhiste clasice despre abtinerea de la carne) de Shabkar Tsogdruk Rangdrol

Video Of Day

Persoane interesate