”OFERTA” MEA DE PREOT BUDDHIST


Josho Adrian Cîrlea
Ca preot buddhist şi reprezentant în România al tradiţiei Jodo Shinshu ofer tuturor celor interesaţi:

- introducere şi călăuzire în învăţătura şi practica buddhismului Jodo Shinshu
- slujbe religioase
- ajutor în alcătuirea diferitelor studii, lucrări de specialitate, eseuri, etc pentru studenţi, elevi, cercetători. 
- materiale pentru studiu individual

TOATE ACESTE SERVICII SUNT GRATUITE 

Pentru eventuale întâlniri cu cititori/ persoane interesate de învăţătura buddhismului Jodo Shinshu, pot fi contactat la:
nr de telefon 0745.038.390
id skype: josho_adrian
e-mail: josho_adrian@yahoo.com

Locul de intalnire:
.Amănunte rămâne să stabilim în particular, la telefon sau e-mail.
Cei care vor să mă contacteze trebuie să citească înainte Introducerea pentru incepatori   şi regulile dojoului. De asemenea, le recomand articolul, Modul meu de predare și limitele mele  pentru a ști de înainte la ce se pot aștepta de la interacțiunea cu mine. La acest link (click aici) gasiti toate cartile mele pentru download gratuit sau distributie gratuita iar aici o sugestie de lectura - Recomandari pentru studiul buddhismului Jodo Shinshu

Sunt disponibil doar pentru persoanele serioase, cu un interes real în învățătura buddhistă și care sunt dispuse să studieze după programul stabilit de mine.   

Întrebări frecvente:

Condițiile în care fac ceremonii de căsătorie buddhiste  

Articole importante pentru cei care vor sa devină membri ai comunității buddhiste Jodo Shinshu și templului Amidaji:

Înțelesul celor Trei Refugii în buddhismul Jodo Shinshu

Opt reguli pentru a proteja și transmite mai departe adevărata credință în Buddha Amida (”preceptele” credinței autentice)


ATENTIE - persoanele care din motive medicale sau personale nu pot ajunge la templu neinsotite, sunt informate ca nu este absolut nicio problema daca vin alaturi de cineva, cu condiția ca respectiva persoană să respecte locul de practică, regulile de comportament și să nu-i deranjeze pe ceilalți. Am avut situații în care de ex, soția nu putea veni neînsoțită ori chiar soțul trebuia să-și liniștească soția că nu merge într-un loc dubios :) De asemenea, cei sub 18 ani pot veni alături de părinți, etc. ORICE situație este rezolvabilă atât timp cât există voință de participare și seriozitate.

Niciun comentariu:

Cărţi prin poştă (distributie persoane private si biblioteci)

1. Toti cei care doresc sa primeasca acasa, pliante, carti, reviste, cd-uri si alte materiale informative pe care Amidaji şi Tariki Dojo Bucureşti le distribuie gratuit, pot trimite prin e-mail (josho_adrian@yahoo.com) adresa lor postala cu mentiunea "distributie gratuita".
Noi carti va vor fi trimise automat la fiecare noua aparitie editoriala, la adresa indicata de dumneavoastra, pana cand ma veti anunta ca nu mai doriti sa le primiti. Este o ocazie unica de a studia invatatura traditiei noastre, fara nici o cheltuiala din partea dv. Taxele postale sunt suportate de centrele mai sus amintite și de colaboratorii acestora, insa orice donatie este binevenita.

2. De asemenea, caut voluntari pentru intermediere donatii catre bibliotecile din tara. Daca doriti sa ma ajutati in efortul meu de a dona carti buddhiste tuturor bibliotecilor publice, contactati-ma pe adresa de mai sus. Nu este greu, trebuie doar sa faceti un drum pana la biblioteca din orasul vostru si sa lasati acolo niste exemplare trimise de mine.

Iata cateva din titlurile noastre in limba romana:

- CREDINTA SI NEMBUTSU IN BUDDHISMUL JODO SHINSHU, de Josho Adrian Cirlea
- ADEVĂRATA ÎNVĂȚĂTURĂ DESPRE BUDDHA AMIDA ȘI TĂRÂMUL PUR, de Josho Adrian Cirlea
- CALEA ACCEPTARII - COMENTARIU LA TANNISHO, de Josho Adrian Cirlea
- CELE 48 LEGĂMINTE ALE LUI BUDDHA AMIDA, de Josho Adrian Cirlea


- TEXTE CLASICE precum Tannisho (Plangere impotriva abaterilor de la adevaratul shinjin), Mattosho (Scrisorile Maestrului Shinran), Gobunsho (Scrisorile Maestrului Rennyo), Mica Sutra despre Buddha Amida, rostita de Buddha Shakyamuni
- Hrana Bodhisattvasilor (texte buddhiste clasice despre abtinerea de la carne) de Shabkar Tsogdruk Rangdrol

Video Of Day

Persoane interesate