sâmbătă, 9 mai 2009

Ma mut in Constanta


Ceea ce credeam că va dura mai mult, s-a întâmplat mai repede decât mă aşteptam, aşa că în noaptea asta iau trenul spre Constanta - noua mea casă pentru următorul an şi poate pentru totdeauna. ... Nu se ştie niciodată.

Situaţia mea acolo va depinde de mai mulţi factori printre care şi serviciul pe care o să-l găsesc. În acelaşi timp vreau să mă ocup şi de cei interesaţi de buddhismul Jodo Shinshu din Constanţa. Aşa că doritorii, curioşii, mă pot contacta la numărul de telefon afişat pe acest blog.

Legăturile cu sangha din Craiova vor rămâne strânse prin vizitele pe care o să le fac în mod regulat pentru învăţătură şi practică.
Însă în viaţa unui preot buddhist, peregrinarea, pribegia, aventura, mutatul din loc în loc pentru a propovădui Dharma sunt ceva normal iar statul prea mult într-o singură zonă nu este recomandată.
Cu cât mai multe oraşe unde voi putea răspândi mesajul tradiţiei noastre, cu atât mai bine.
Sper să fac treabă bună în Constanţa şi să am o viaţă cât de cât acceptabilă.
Însă, indiferent ce ar fi, trebuie să merg mai departe....

Voi posta ceva nou pe blog imediat ce reuşesc să ma aranjez în noul bârlog.

Namo Amida Butsu

ps: dacă aveţi nevoie de un baiat bun la toate, care să vă aranjeze grădina, tundă iarba, etc, nu ezitaţi să mă contactaţi :)))))

UPDATE: ACUM SUNT IN BUCURESTI :))

Niciun comentariu:

Cărţi prin poştă (distributie persoane private si biblioteci)

1. Toti cei care doresc sa primeasca acasa, pliante, carti, reviste, cd-uri si alte materiale informative pe care Amidaji şi Tariki Dojo Bucureşti le distribuie gratuit, pot trimite prin e-mail (josho_adrian@yahoo.com) adresa lor postala cu mentiunea "distributie gratuita".
Noi carti va vor fi trimise automat la fiecare noua aparitie editoriala, la adresa indicata de dumneavoastra, pana cand ma veti anunta ca nu mai doriti sa le primiti. Este o ocazie unica de a studia invatatura traditiei noastre, fara nici o cheltuiala din partea dv. Taxele postale sunt suportate de centrele mai sus amintite și de colaboratorii acestora, insa orice donatie este binevenita.

2. De asemenea, caut voluntari pentru intermediere donatii catre bibliotecile din tara. Daca doriti sa ma ajutati in efortul meu de a dona carti buddhiste tuturor bibliotecilor publice, contactati-ma pe adresa de mai sus. Nu este greu, trebuie doar sa faceti un drum pana la biblioteca din orasul vostru si sa lasati acolo niste exemplare trimise de mine.

Iata cateva din titlurile noastre in limba romana:

- CREDINTA SI NEMBUTSU IN BUDDHISMUL JODO SHINSHU, de Josho Adrian Cirlea
- ADEVĂRATA ÎNVĂȚĂTURĂ DESPRE BUDDHA AMIDA ȘI TĂRÂMUL PUR, de Josho Adrian Cirlea
- CALEA ACCEPTARII - COMENTARIU LA TANNISHO, de Josho Adrian Cirlea
- CELE 48 LEGĂMINTE ALE LUI BUDDHA AMIDA, de Josho Adrian Cirlea


- TEXTE CLASICE precum Tannisho (Plangere impotriva abaterilor de la adevaratul shinjin), Mattosho (Scrisorile Maestrului Shinran), Gobunsho (Scrisorile Maestrului Rennyo), Mica Sutra despre Buddha Amida, rostita de Buddha Shakyamuni
- Hrana Bodhisattvasilor (texte buddhiste clasice despre abtinerea de la carne) de Shabkar Tsogdruk Rangdrol

Video Of Day

Persoane interesate