sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Noua mea carte - Învăţături buddhiste Jodo Shinshu

Vă prezint mai jos, în format pdf, noua mea carte: ÎNVĂŢĂTURI BUDDHISTE JODO SHINSHU.
Va fi publicată pentru distribuţie gratuită în 2011, după apariţia celei care se află deja în curs de tipărire şi pe care v-am prezentat-o aici.  
Cartea de acum poate fi considerată un ghid mai consistent pt înţelegerea învăţăturii buddhiste Jodo Shinshu, în comparaţie cu cel prezent pe acest blog. Ea conţine multe din articolele (revizuite)publicate aici, în diferite categorii şi care sunt, la origine, predici Dharma, scrisori adresate colegilor de practică, etc.

O parte din scrierile şi traducerile mele pot fi găsite online la această adresă
http://www.scribd.com/jcirlea
Cei care nu ştiu să le downloadeze, îi rog să mi se adreseze personal şi le voi trimite separat.

Invataturi Buddhiste Jodo Shinshu

Un comentariu:

Robert Ionescu spunea...

Iti multumesc Adrian!

Namo Amida Butsu

Cărţi prin poştă (distributie persoane private si biblioteci)

1. Toti cei care doresc sa primeasca acasa, pliante, carti, reviste, cd-uri si alte materiale informative pe care Amidaji şi Tariki Dojo Bucureşti le distribuie gratuit, pot trimite prin e-mail (josho_adrian@yahoo.com) adresa lor postala cu mentiunea "distributie gratuita".
Noi carti va vor fi trimise automat la fiecare noua aparitie editoriala, la adresa indicata de dumneavoastra, pana cand ma veti anunta ca nu mai doriti sa le primiti. Este o ocazie unica de a studia invatatura traditiei noastre, fara nici o cheltuiala din partea dv. Taxele postale sunt suportate de centrele mai sus amintite și de colaboratorii acestora, insa orice donatie este binevenita.

2. De asemenea, caut voluntari pentru intermediere donatii catre bibliotecile din tara. Daca doriti sa ma ajutati in efortul meu de a dona carti buddhiste tuturor bibliotecilor publice, contactati-ma pe adresa de mai sus. Nu este greu, trebuie doar sa faceti un drum pana la biblioteca din orasul vostru si sa lasati acolo niste exemplare trimise de mine.

Iata cateva din titlurile noastre in limba romana:

- CREDINTA SI NEMBUTSU IN BUDDHISMUL JODO SHINSHU, de Josho Adrian Cirlea
- ADEVĂRATA ÎNVĂȚĂTURĂ DESPRE BUDDHA AMIDA ȘI TĂRÂMUL PUR, de Josho Adrian Cirlea
- CALEA ACCEPTARII - COMENTARIU LA TANNISHO, de Josho Adrian Cirlea
- CELE 48 LEGĂMINTE ALE LUI BUDDHA AMIDA, de Josho Adrian Cirlea


- TEXTE CLASICE precum Tannisho (Plangere impotriva abaterilor de la adevaratul shinjin), Mattosho (Scrisorile Maestrului Shinran), Gobunsho (Scrisorile Maestrului Rennyo), Mica Sutra despre Buddha Amida, rostita de Buddha Shakyamuni
- Hrana Bodhisattvasilor (texte buddhiste clasice despre abtinerea de la carne) de Shabkar Tsogdruk Rangdrol

Video Of Day

Persoane interesate