vineri, 10 decembrie 2010

Urmatoarea intalnire la Tariki Dojo Craiova si alte informatii pt cititorii din Bucuresti

Sâmbătă 18 Decembrie 2010 va avea loc urmatoarea întâlnire la Tariki Dojo Craiova.
Practica începe la ora 16.30.
Sosirea 16.00-16.20

Cu persoanele care locuiesc în Bucureşti sau în jurul acestuia mă pot întâlni oricând, pentru discuţii sau practică. Doritorii mă pot contacta la numărul de telefon aflat în coloana din dreapta. Cea mai mare parte a timpului o petrec aici, unde stau cu chirie şi lucrez.
Însă, -ATENŢIE!- înainte de a se întâlni cu mine, este necesară citirea ghidului pentru începători şi a regulilor de comportament în dojo. Nu mă întâlnesc cu cei care nu fac nici un efort pentru a studia (cel puţin sub aspect informativ-cultural) învăţătura reprezentată de mine.
Timpul meu este foarte limitat însă îl voi oferi întotdeauna cu generozitate celor care îmi dovedesc seriozitate.

Niciun comentariu:

Cărţi prin poştă (distributie persoane private si biblioteci)

1. Toti cei care doresc sa primeasca acasa, pliante, carti, reviste, cd-uri si alte materiale informative pe care Amidaji şi Tariki Dojo Bucureşti le distribuie gratuit, pot trimite prin e-mail (josho_adrian@yahoo.com) adresa lor postala cu mentiunea "distributie gratuita".
Noi carti va vor fi trimise automat la fiecare noua aparitie editoriala, la adresa indicata de dumneavoastra, pana cand ma veti anunta ca nu mai doriti sa le primiti. Este o ocazie unica de a studia invatatura traditiei noastre, fara nici o cheltuiala din partea dv. Taxele postale sunt suportate de centrele mai sus amintite și de colaboratorii acestora, insa orice donatie este binevenita.

2. De asemenea, caut voluntari pentru intermediere donatii catre bibliotecile din tara. Daca doriti sa ma ajutati in efortul meu de a dona carti buddhiste tuturor bibliotecilor publice, contactati-ma pe adresa de mai sus. Nu este greu, trebuie doar sa faceti un drum pana la biblioteca din orasul vostru si sa lasati acolo niste exemplare trimise de mine.

Iata cateva din titlurile noastre in limba romana:

- CREDINTA SI NEMBUTSU IN BUDDHISMUL JODO SHINSHU, de Josho Adrian Cirlea
- ADEVĂRATA ÎNVĂȚĂTURĂ DESPRE BUDDHA AMIDA ȘI TĂRÂMUL PUR, de Josho Adrian Cirlea
- CALEA ACCEPTARII - COMENTARIU LA TANNISHO, de Josho Adrian Cirlea
- CELE 48 LEGĂMINTE ALE LUI BUDDHA AMIDA, de Josho Adrian Cirlea


- TEXTE CLASICE precum Tannisho (Plangere impotriva abaterilor de la adevaratul shinjin), Mattosho (Scrisorile Maestrului Shinran), Gobunsho (Scrisorile Maestrului Rennyo), Mica Sutra despre Buddha Amida, rostita de Buddha Shakyamuni
- Hrana Bodhisattvasilor (texte buddhiste clasice despre abtinerea de la carne) de Shabkar Tsogdruk Rangdrol

Video Of Day

Persoane interesate