joi, 25 aprilie 2013

The 48 Vows of Amida Buddha

Am terminat de curând o nouă carte: The 48 Vows of Amida Buddha. Am scris-o mai întâi în limba engleză pentru că am vrut să cer sfatul unor alţi preoţi şi învăţători din străinătate a căror opinie contează pentru mine.
Cel mai mult l-am consultat pe Rev Jokyo George Gatenby din Australia, după cum menţionez şi în prefaţă.

Lucrez acum la ediţia în limba română care va fi gata probabil în două luni însă cei care nu au răbdare pot downloada gratuit ediţia online în limba engleză. În scurt timp va apărea şi ediţia tipărită.

Cei care doresc să susţină financiar publicarea acestei cărţi în engleză sau română o pot face aici.
Numele donatorilor (indiferent de sumă) vor fi trecute la sfârşitul cărţii, în semn de recunoştinţă.

UPDATE: 
Ediţia tipărită în limba engleză este acum disponibilă pentru vânzare pe siteul meu în engleză.Niciun comentariu:

Cărţi prin poştă (distributie persoane private si biblioteci)

1. Toti cei care doresc sa primeasca acasa, pliante, carti, reviste, cd-uri si alte materiale informative pe care Amidaji şi Tariki Dojo Bucureşti le distribuie gratuit, pot trimite prin e-mail (josho_adrian@yahoo.com) adresa lor postala cu mentiunea "distributie gratuita".
Noi carti va vor fi trimise automat la fiecare noua aparitie editoriala, la adresa indicata de dumneavoastra, pana cand ma veti anunta ca nu mai doriti sa le primiti. Este o ocazie unica de a studia invatatura traditiei noastre, fara nici o cheltuiala din partea dv. Taxele postale sunt suportate de centrele mai sus amintite și de colaboratorii acestora, insa orice donatie este binevenita.

2. De asemenea, caut voluntari pentru intermediere donatii catre bibliotecile din tara. Daca doriti sa ma ajutati in efortul meu de a dona carti buddhiste tuturor bibliotecilor publice, contactati-ma pe adresa de mai sus. Nu este greu, trebuie doar sa faceti un drum pana la biblioteca din orasul vostru si sa lasati acolo niste exemplare trimise de mine.

Iata cateva din titlurile noastre in limba romana:

- CREDINTA SI NEMBUTSU IN BUDDHISMUL JODO SHINSHU, de Josho Adrian Cirlea
- ADEVĂRATA ÎNVĂȚĂTURĂ DESPRE BUDDHA AMIDA ȘI TĂRÂMUL PUR, de Josho Adrian Cirlea
- CALEA ACCEPTARII - COMENTARIU LA TANNISHO, de Josho Adrian Cirlea
- CELE 48 LEGĂMINTE ALE LUI BUDDHA AMIDA, de Josho Adrian Cirlea


- TEXTE CLASICE precum Tannisho (Plangere impotriva abaterilor de la adevaratul shinjin), Mattosho (Scrisorile Maestrului Shinran), Gobunsho (Scrisorile Maestrului Rennyo), Mica Sutra despre Buddha Amida, rostita de Buddha Shakyamuni
- Hrana Bodhisattvasilor (texte buddhiste clasice despre abtinerea de la carne) de Shabkar Tsogdruk Rangdrol

Video Of Day

Persoane interesate