marți, 11 noiembrie 2014

Cartea mea - CELE 48 LEGĂMINTE ALE LUI BUDDHA AMIDA


Vă anunţ că am terminat ediţia în limba română a ultimei cărţi CELE 48 LEGĂMINTE ALE LUI BUDDHA AMIDA. Aceasta este o încercare personală de a explica într-un mod simplu şi uşor de înţeles toate cele 48 legăminte ale lui Buddha Amida prezentate în Marea Sutră despre Buddha al Vieţii Infinite şi al Luminii Infinite. Cartea face parte dintr-un proiect mai amplu de traducere şi explicare a întregii sutre care va mai dura probabil un an sau doi până va fi terminat complet.

Deocamdată puteţi descărca gratuit această carte de la oricare din cele două conturi ale mele:

Scribd.ro  sau  Academia.edu (aceasta varianta este mai usoara)

Dacă aveţi cumva dificultăţi în descărcarea ei, vă rog să îmi scrieţi la adresa josho_adrian@yahoo.com şi vă trimit o copie prin e-mail.

 Deocamdată nu cunosc data exactă când va apărea ediţia tipărită dar vă ţin la curent cu orice noutăţi. 

IMPORTANT!
Pentru a înţelege mai bine buddhismul Jodo Shinshu vă invit să citiţi mai întâi celelalte două cărţi ale mele:


sau/şi ghidul pentru începători de la acest link.

 Namo Amida Bu,


Niciun comentariu:

Cărţi prin poştă (distributie persoane private si biblioteci)

1. Toti cei care doresc sa primeasca acasa, pliante, carti, reviste, cd-uri si alte materiale informative pe care Amidaji şi Tariki Dojo Bucureşti le distribuie gratuit, pot trimite prin e-mail (josho_adrian@yahoo.com) adresa lor postala cu mentiunea "distributie gratuita".
Noi carti va vor fi trimise automat la fiecare noua aparitie editoriala, la adresa indicata de dumneavoastra, pana cand ma veti anunta ca nu mai doriti sa le primiti. Este o ocazie unica de a studia invatatura traditiei noastre, fara nici o cheltuiala din partea dv. Taxele postale sunt suportate de centrele mai sus amintite și de colaboratorii acestora, insa orice donatie este binevenita.

2. De asemenea, caut voluntari pentru intermediere donatii catre bibliotecile din tara. Daca doriti sa ma ajutati in efortul meu de a dona carti buddhiste tuturor bibliotecilor publice, contactati-ma pe adresa de mai sus. Nu este greu, trebuie doar sa faceti un drum pana la biblioteca din orasul vostru si sa lasati acolo niste exemplare trimise de mine.

Iata cateva din titlurile noastre in limba romana:

- CREDINTA SI NEMBUTSU IN BUDDHISMUL JODO SHINSHU, de Josho Adrian Cirlea
- ADEVĂRATA ÎNVĂȚĂTURĂ DESPRE BUDDHA AMIDA ȘI TĂRÂMUL PUR, de Josho Adrian Cirlea
- CALEA ACCEPTARII - COMENTARIU LA TANNISHO, de Josho Adrian Cirlea
- CELE 48 LEGĂMINTE ALE LUI BUDDHA AMIDA, de Josho Adrian Cirlea


- TEXTE CLASICE precum Tannisho (Plangere impotriva abaterilor de la adevaratul shinjin), Mattosho (Scrisorile Maestrului Shinran), Gobunsho (Scrisorile Maestrului Rennyo), Mica Sutra despre Buddha Amida, rostita de Buddha Shakyamuni
- Hrana Bodhisattvasilor (texte buddhiste clasice despre abtinerea de la carne) de Shabkar Tsogdruk Rangdrol

Video Of Day

Persoane interesate