miercuri, 23 martie 2016

Anunț pentru cititorii români din țară și diaspora

Toti cei care doresc sa primeasca acasa, gratuit, câte un exemplar din cărțile mele, îmi pot trimite adresa lor poștală prin e-mail la josho_adrian@yahoo.com cu mentiunea "distributie gratuita".

Atenție - trimit cărți inclusiv românilor din diaspora, republica Moldova sau Bucovina! Oriunde există vorbitori de limba română eu și colaboratorii mei suntem bucuroși să-i ajutăm. Așadar, nu are absolut nicio importanță unde locuiți - cu toții vă veți primi cărțile.

De asemenea, dacă vreți să mergeți la bibliotecile centrale sau locale din orașele/satele dv și să donați mai multe exemplare, vă rog să mă anunțați și vă voi trimite un pachet mai mare.

Namo Amida Bu


PS:
Cei care pot ajuta cu o mică donație acțiunea de răspândire a Dharmei în limba română sunt rugați să citească informațiile de aici:

Niciun comentariu:

Cărţi prin poştă (distributie persoane private si biblioteci)

1. Toti cei care doresc sa primeasca acasa, pliante, carti, reviste, cd-uri si alte materiale informative pe care Amidaji şi Tariki Dojo Bucureşti le distribuie gratuit, pot trimite prin e-mail (josho_adrian@yahoo.com) adresa lor postala cu mentiunea "distributie gratuita".
Noi carti va vor fi trimise automat la fiecare noua aparitie editoriala, la adresa indicata de dumneavoastra, pana cand ma veti anunta ca nu mai doriti sa le primiti. Este o ocazie unica de a studia invatatura traditiei noastre, fara nici o cheltuiala din partea dv. Taxele postale sunt suportate de centrele mai sus amintite și de colaboratorii acestora, insa orice donatie este binevenita.

2. De asemenea, caut voluntari pentru intermediere donatii catre bibliotecile din tara. Daca doriti sa ma ajutati in efortul meu de a dona carti buddhiste tuturor bibliotecilor publice, contactati-ma pe adresa de mai sus. Nu este greu, trebuie doar sa faceti un drum pana la biblioteca din orasul vostru si sa lasati acolo niste exemplare trimise de mine.

Iata cateva din titlurile noastre in limba romana:

- CREDINTA SI NEMBUTSU IN BUDDHISMUL JODO SHINSHU, de Josho Adrian Cirlea
- ADEVĂRATA ÎNVĂȚĂTURĂ DESPRE BUDDHA AMIDA ȘI TĂRÂMUL PUR, de Josho Adrian Cirlea
- CALEA ACCEPTARII - COMENTARIU LA TANNISHO, de Josho Adrian Cirlea
- CELE 48 LEGĂMINTE ALE LUI BUDDHA AMIDA, de Josho Adrian Cirlea


- TEXTE CLASICE precum Tannisho (Plangere impotriva abaterilor de la adevaratul shinjin), Mattosho (Scrisorile Maestrului Shinran), Gobunsho (Scrisorile Maestrului Rennyo), Mica Sutra despre Buddha Amida, rostita de Buddha Shakyamuni
- Hrana Bodhisattvasilor (texte buddhiste clasice despre abtinerea de la carne) de Shabkar Tsogdruk Rangdrol

Video Of Day

Persoane interesate