miercuri, 28 decembrie 2016

ANUNT! - caut voluntari pentru copiere texte buddhiste in word!


Caut voluntari pentru copiere carti/texte (romana si engleza) in format word. Am cateva carti/texte foarte importante (unele destul de vechi) pe care vreau sa le postez online si care ma ajuta in munca mea.

Sunt necesare doar cunostinte minime de word, nimic mai mult. Numele voluntarilor va fi mentionat cand respectivele proiecte vor fi gata pentru distributie online sau tiparita. Va rog, contactati-ma prin email josho_adrian@yahoo.com  Doritorii vor primi prin posta materialele de copiat. 

Mentionez ca actul de a copia texte Dharma este unul foarte merituos si practicat din vechime printre adeptii laici buddhisti. In epoca internetului nu mai e la mare cautare, insa exista inca texte care nu au fost puse online sau care trebuiesc revizuite si cineva trebuie sa faca si aceasta munca. Eu insumi muncesc in acest mod, insa am foarte mult de scris si am nevoie de ajutor. Nu pot face totul singur.

Niciun comentariu:

Cărţi prin poştă (distributie persoane private si biblioteci)

1. Toti cei care doresc sa primeasca acasa, pliante, carti, reviste, cd-uri si alte materiale informative pe care Amidaji şi Tariki Dojo Bucureşti le distribuie gratuit, pot trimite prin e-mail (josho_adrian@yahoo.com) adresa lor postala cu mentiunea "distributie gratuita".
Noi carti va vor fi trimise automat la fiecare noua aparitie editoriala, la adresa indicata de dumneavoastra, pana cand ma veti anunta ca nu mai doriti sa le primiti. Este o ocazie unica de a studia invatatura traditiei noastre, fara nici o cheltuiala din partea dv. Taxele postale sunt suportate de centrele mai sus amintite și de colaboratorii acestora, insa orice donatie este binevenita.

2. De asemenea, caut voluntari pentru intermediere donatii catre bibliotecile din tara. Daca doriti sa ma ajutati in efortul meu de a dona carti buddhiste tuturor bibliotecilor publice, contactati-ma pe adresa de mai sus. Nu este greu, trebuie doar sa faceti un drum pana la biblioteca din orasul vostru si sa lasati acolo niste exemplare trimise de mine.

Iata cateva din titlurile noastre in limba romana:

- CREDINTA SI NEMBUTSU IN BUDDHISMUL JODO SHINSHU, de Josho Adrian Cirlea
- ADEVĂRATA ÎNVĂȚĂTURĂ DESPRE BUDDHA AMIDA ȘI TĂRÂMUL PUR, de Josho Adrian Cirlea
- CALEA ACCEPTARII - COMENTARIU LA TANNISHO, de Josho Adrian Cirlea
- CELE 48 LEGĂMINTE ALE LUI BUDDHA AMIDA, de Josho Adrian Cirlea


- TEXTE CLASICE precum Tannisho (Plangere impotriva abaterilor de la adevaratul shinjin), Mattosho (Scrisorile Maestrului Shinran), Gobunsho (Scrisorile Maestrului Rennyo), Mica Sutra despre Buddha Amida, rostita de Buddha Shakyamuni
- Hrana Bodhisattvasilor (texte buddhiste clasice despre abtinerea de la carne) de Shabkar Tsogdruk Rangdrol

Video Of Day

Persoane interesate