duminică, 1 noiembrie 2015

Știri legate de construcția Amidaji 2015 - partea a 3-a (primii copaci au fost plantați la Amidaji)

stejar
Am cumparat (din donatiile membrilor si cititorilor) 2 stejari, 2 ginko biloba, 2 mesteceni, 2 tei, 2 pini de padure și 1 castan.
Aceștia sunt mici deocamdată însă vor crește mari în curând și vor dura probabil câteva sute de ani, ținând companie mai multor generații de adepți nembutsu.


Am luat, de asemenea, trei butași de luleaua (trompeta) turcului pentru gard. Din câte am înțeles aceasta este foarte bună ca plantă agățătoare. Un membru a donat de asemenea, alte trei fire de iederă.

În total am cheltuit în jur de 700 lei. În acest preț este inclus și un aparat de încălzire electric pentru micul Hondo (sala Dharmei) al Amidaji însă mi-am dat seama că nu este suficient pentru lunile de iarnă care vor urma.


Orice ajutor, indiferent cât de mic, este binevenit și apreciat.


Namo Amida Butsu

Vă rog, citiți și
pin de pădure

pin de pădure
Niciun comentariu:

Cărţi prin poştă (distributie persoane private si biblioteci)

1. Toti cei care doresc sa primeasca acasa, pliante, carti, reviste, cd-uri si alte materiale informative pe care Amidaji şi Tariki Dojo Bucureşti le distribuie gratuit, pot trimite prin e-mail (josho_adrian@yahoo.com) adresa lor postala cu mentiunea "distributie gratuita".
Noi carti va vor fi trimise automat la fiecare noua aparitie editoriala, la adresa indicata de dumneavoastra, pana cand ma veti anunta ca nu mai doriti sa le primiti. Este o ocazie unica de a studia invatatura traditiei noastre, fara nici o cheltuiala din partea dv. Taxele postale sunt suportate de centrele mai sus amintite și de colaboratorii acestora, insa orice donatie este binevenita.

2. De asemenea, caut voluntari pentru intermediere donatii catre bibliotecile din tara. Daca doriti sa ma ajutati in efortul meu de a dona carti buddhiste tuturor bibliotecilor publice, contactati-ma pe adresa de mai sus. Nu este greu, trebuie doar sa faceti un drum pana la biblioteca din orasul vostru si sa lasati acolo niste exemplare trimise de mine.

Iata cateva din titlurile noastre in limba romana:

- CREDINTA SI NEMBUTSU IN BUDDHISMUL JODO SHINSHU, de Josho Adrian Cirlea
- ADEVĂRATA ÎNVĂȚĂTURĂ DESPRE BUDDHA AMIDA ȘI TĂRÂMUL PUR, de Josho Adrian Cirlea
- CALEA ACCEPTARII - COMENTARIU LA TANNISHO, de Josho Adrian Cirlea
- CELE 48 LEGĂMINTE ALE LUI BUDDHA AMIDA, de Josho Adrian Cirlea


- TEXTE CLASICE precum Tannisho (Plangere impotriva abaterilor de la adevaratul shinjin), Mattosho (Scrisorile Maestrului Shinran), Gobunsho (Scrisorile Maestrului Rennyo), Mica Sutra despre Buddha Amida, rostita de Buddha Shakyamuni
- Hrana Bodhisattvasilor (texte buddhiste clasice despre abtinerea de la carne) de Shabkar Tsogdruk Rangdrol

Video Of Day

Persoane interesate