joi, 11 august 2016

Templul Amidaji este deschis vizitatorilor

ultimul update - 20. 11. 2018

Biblioteca Amidaji. Aici primiti cazare si
puteti studia in liniste
Templul Amidaji este deschis vizitatorilor pe care nu-i deranjează condițiile simple de aici. Aceștia pot dormi în bibliotecă (sau își pot aduce propriul cort) și participa la slujbele religioase în Hondo (Sala Dharmei). Un duș solar, o baie de iarna și o toaletă țărănească sunt de asemenea, disponibile. Soluții se pot găsi și cu mâncarea, în funcție de posibilități. În timp voi putea oferi condiții mai bune de cazare, dar dacă totuși sunteți cu adevărat interesați de Dharma de ce să nu îmi faceți o vizită la Amidaji chiar acum?
Putem petrece câteva zile bune împreună în care să discutăm orice nelămurire pe care o aveți, rostim Nembutsu împreună, vă învăț stilul de recitare specific Amidaji și mă puteți ajuta la munca din grădină.

Hondo (Sala Dharmei) Amidaji unde au
 loc slujbele religioase
și discuțiile Dharma
Cei care nu pot sta în condițiile de la templu pot alege varianta de a închiria o cameră la un hotel din Craiova de unde pot veni cu autobuzul (20 minute de la Craiova la Amidaji) la templu, în fiecare zi.

Așadar, cine vrea să vină, e rugat să mă contacteze în avans la emailul josho_adrian@yahoo.com pentru a găsi cea mai potrivită variantă pentru vizita dv.

Foarte important!
NU există niciun fel de taxe de participare la activitățile Amidaji pentru membri sau vizitatori. Numai donațiile benevole sunt acceptate.

cabina de duș de la Amidaji

Toți membrii și vizitatorii, indiferent că sunt laici sau preoți, trebuie să respecte regulile de comportament în templu și stilul de predare al Amidaji.
baia de iarna

Namo Amida Butsu,

Josho


PS: Din cauza condițiilor actuale de la Amidaji pot oferi cazare mai ales în intervalul primăvară-toamnă devreme. De asemenea, dușul solar poate fi folosit mai ales în sezonul cald.

Curtea Amidaji. In dreapta este Hondo (Sala Dharmei)
iar in stanga biblioteca



Niciun comentariu:

Cărţi prin poştă (distributie persoane private si biblioteci)

1. Toti cei care doresc sa primeasca acasa, pliante, carti, reviste, cd-uri si alte materiale informative pe care Amidaji şi Tariki Dojo Bucureşti le distribuie gratuit, pot trimite prin e-mail (josho_adrian@yahoo.com) adresa lor postala cu mentiunea "distributie gratuita".
Noi carti va vor fi trimise automat la fiecare noua aparitie editoriala, la adresa indicata de dumneavoastra, pana cand ma veti anunta ca nu mai doriti sa le primiti. Este o ocazie unica de a studia invatatura traditiei noastre, fara nici o cheltuiala din partea dv. Taxele postale sunt suportate de centrele mai sus amintite și de colaboratorii acestora, insa orice donatie este binevenita.

2. De asemenea, caut voluntari pentru intermediere donatii catre bibliotecile din tara. Daca doriti sa ma ajutati in efortul meu de a dona carti buddhiste tuturor bibliotecilor publice, contactati-ma pe adresa de mai sus. Nu este greu, trebuie doar sa faceti un drum pana la biblioteca din orasul vostru si sa lasati acolo niste exemplare trimise de mine.

Iata cateva din titlurile noastre in limba romana:

- CREDINTA SI NEMBUTSU IN BUDDHISMUL JODO SHINSHU, de Josho Adrian Cirlea
- ADEVĂRATA ÎNVĂȚĂTURĂ DESPRE BUDDHA AMIDA ȘI TĂRÂMUL PUR, de Josho Adrian Cirlea
- CALEA ACCEPTARII - COMENTARIU LA TANNISHO, de Josho Adrian Cirlea
- CELE 48 LEGĂMINTE ALE LUI BUDDHA AMIDA, de Josho Adrian Cirlea


- TEXTE CLASICE precum Tannisho (Plangere impotriva abaterilor de la adevaratul shinjin), Mattosho (Scrisorile Maestrului Shinran), Gobunsho (Scrisorile Maestrului Rennyo), Mica Sutra despre Buddha Amida, rostita de Buddha Shakyamuni
- Hrana Bodhisattvasilor (texte buddhiste clasice despre abtinerea de la carne) de Shabkar Tsogdruk Rangdrol

Video Of Day

Persoane interesate