duminică, 4 septembrie 2016

Ajutor pentru două sobe la templul Amidaji


tipul de sobă pe care vreau să îl instalez în bibliotecă
și în Hondo (Sala Dharmei) de la Amidaji
După cum vedeți în ultimele postări de pe acest site și de pe cel oficial, Amidaji este acum deschis vizitatorilor și chiar a avut primii oaspeți din străinătate: o cititoare din Brazilia și patru persoane din Japonia. Alți vizitatori și-au anunțat de asemenea, intenția de a face o vizită în viitorul apropiat. Sper ca și voi, cititorii acestor rânduri să veniți aici cât mai curând și să petreceți câteva zile ascultând Amida Dharma.

Cu toate acestea, așa cum am precizat aici, din cauza faptului că nu există un sistem de încălzire, Amidaji nu poate oferi cazare, slujbe ori îndrumare spirituală în timpul sezonului rece. De aceea, vizitatorii pot veni doar în perioada primăvară - toamna devreme.

Intenția mea este să schimb această situație și să fac templul Amidaji disponibil de-a lungul întregului an pentru cei care vor să petreacă cel puțin câteva zile în retragere. Așadar, îi rog pe cei care pot, să mă ajute să cumpăr două sobe - una pentru biblioteca Amidaji (unde vizitatorii sunt cazați) și alta pentru Hondo (Sala Dharmei) unde au loc slujbele și instruirea religioasă.
În fotografia de mai sus puteți vedea tipul de sobă pe care vreau să-l cumpăr. De asemenea, în linkul următor aveți expus prețul de la magazinul Dedeman din Craiova:

Hondo (Sala Dharmei)
Amidaji
Prețul pentru o sobă este de 1353,88 lei  (în jur de 303 euro), ceea ce înseamnă că pentru două am nevoie de 2707 lei (606 euro).

La aceasta mai am nevoie să adaug maxim 300 lei (67 euro) pentru coșuri și pentru plata unui om care să facă modficările necesare în pereții căsuțelor.
Așadar, suma totală pe care trebuie să o strâng este 3006 lei (673 euro)

Dacă puteți, vă rog ajutați-mă să ating acest obiectiv. Orice ajutor, indiferent cât de mic, este util și primit cu recunoștință. De fapt, aproape tot ce am făcut la Amidaji provine din mici donații.

Biblioteca Amidaji unde sunt
cazați vizitatorii
Când suma pentru o singură sobă este strânsă, o voi comanda și instala imediat, după care voi posta fotografii aici.


Linkul pentru DONAȚII este aici sau puteți accesa direct rubrica DONAȚII din partea de sus a acestui site. Numele tuturor donatorilor, indiferent cât de mică este donația lor. precum și numele celor morți în care este făcută donația vor fi pătrate cu respect în arhiva Amidaji.

Cu recunoștință în
Namo Amida Butsu,


Josho

pentru mai multe detalii despre construcția Amidaji și activitățile templului, mă puteți contacta la
josho_adrian@yahoo.com

Niciun comentariu:

Cărţi prin poştă (distributie persoane private si biblioteci)

1. Toti cei care doresc sa primeasca acasa, pliante, carti, reviste, cd-uri si alte materiale informative pe care Amidaji şi Tariki Dojo Bucureşti le distribuie gratuit, pot trimite prin e-mail (josho_adrian@yahoo.com) adresa lor postala cu mentiunea "distributie gratuita".
Noi carti va vor fi trimise automat la fiecare noua aparitie editoriala, la adresa indicata de dumneavoastra, pana cand ma veti anunta ca nu mai doriti sa le primiti. Este o ocazie unica de a studia invatatura traditiei noastre, fara nici o cheltuiala din partea dv. Taxele postale sunt suportate de centrele mai sus amintite și de colaboratorii acestora, insa orice donatie este binevenita.

2. De asemenea, caut voluntari pentru intermediere donatii catre bibliotecile din tara. Daca doriti sa ma ajutati in efortul meu de a dona carti buddhiste tuturor bibliotecilor publice, contactati-ma pe adresa de mai sus. Nu este greu, trebuie doar sa faceti un drum pana la biblioteca din orasul vostru si sa lasati acolo niste exemplare trimise de mine.

Iata cateva din titlurile noastre in limba romana:

- CREDINTA SI NEMBUTSU IN BUDDHISMUL JODO SHINSHU, de Josho Adrian Cirlea
- ADEVĂRATA ÎNVĂȚĂTURĂ DESPRE BUDDHA AMIDA ȘI TĂRÂMUL PUR, de Josho Adrian Cirlea
- CALEA ACCEPTARII - COMENTARIU LA TANNISHO, de Josho Adrian Cirlea
- CELE 48 LEGĂMINTE ALE LUI BUDDHA AMIDA, de Josho Adrian Cirlea


- TEXTE CLASICE precum Tannisho (Plangere impotriva abaterilor de la adevaratul shinjin), Mattosho (Scrisorile Maestrului Shinran), Gobunsho (Scrisorile Maestrului Rennyo), Mica Sutra despre Buddha Amida, rostita de Buddha Shakyamuni
- Hrana Bodhisattvasilor (texte buddhiste clasice despre abtinerea de la carne) de Shabkar Tsogdruk Rangdrol

Video Of Day

Persoane interesate